Accessibility Tools

 

UPISI U VIŠE GODINE STUDIJA ZA AKADEMSKU 2024./2025. GODINU ODRŽAVAT ĆE SE OD 23.09. do 27.09. 2024. GODINE 

Upisi u višu godinu studija/ponovni upis u godinu za akademsku 2024./2025. godinu obavljat će se putem e-obrasca na internetskoj stranici Fakulteta www.foozos.hr (Upis u višu godinu 2024./2025.)

Za upis je potrebno:

  • putem Studomata provjeriti jesu li upisane sve ocjene iz svih kolegija na kojima je student položio ispit

  • kada su u Studomatu vidljive sve ocjene, poslati mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. u kojem je potrebno navesti ime i prezime studenta, OIB studenta te tekst „Molim Vas za povratnu informaciju o novčanim iznosima koje je potrebno uplatiti prije upisa.“

  • u povratnom mailu će te dobiti informaciju o točnim iznosima koje je potrebno uplatiti (troškovi upisa, projekti Studentskog zbora, školarina)

  • molimo da sve iznose koje treba uplatiti (troškovi upisa, projekti Studentskog zbora, školarina) studenti uplate najranije 23. rujna 2024. godine

  • upisati se putem Studomata (sustav radi 24 sata) https://wiki.srce.hr/display/TUT/Upis+godine+za+studije+s+modelom+upisa+prema+preduvjetima (MOLIMO STUDENTE DA PRITOM PROVJERE SVOJE MATIČNE PODATKE I OCJENE NA STUDOMATU. NAPOMENE I POGREŠKE ŠALJU SE NA This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) – upis putem Studomata će biti omogućen od ponedjeljka (23. rujna 2024. godine)

  • u slučaju potrebe izmjene osobnih podataka u Studomatu, student treba pokušati samostalno obaviti izmjenu, a ukoliko to nije moguće, na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. poslati mail sa napomenom koje podatke treba mijenjati

  • uplatiti iznose koji su naznačeni u mailu koji Vam je povratno poslan sa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (projekti Studentskog zbora 7,00 eura i troškovi upisa 27,00 eura (studenti koji upisuju višu studijsku godinu) prema Odluci Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku (KLASA: 402-01/23-01/1, URBROJ: 215-60-02-23-189) isključivo na žiro-račun Fakulteta (internet bankarstvo ili opća uplatnica) – svrha uplate „TROŠKOVI UPISA“

 

PRIMATELJ: FAKULTET ZA ODGOJNE I OBRAZOVNE ZNANOSTI, OSIJEK, CARA HADRIJANA 10

IBAN PRIMATELJA: HR0823600001103081122

MODEL: HR67

POZIV NA BROJ PRIMATELJA: upisati svoj OIB – oznaka studija, (npr. 11111111111-)

OPIS PLAĆANJA: navesti studijski program i godinu studija

PLATITELJ: upisati ime, prezime i adresu platitelja (studenta)

POZIV NA BROJ PRIMATELJA: upisati  OIB (studenta) i šifru za pojedini studij (npr. 11111111111-41)

Redoviti studiji:

OIB-41 Sveučilišni prijediplomski studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje

OIB-42 Sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski Učiteljski studij

OIB-91Sveučilišni prijediplomski studij Edukacijska rehabilitacija

Izvanredni studiji:

OIB-81 Sveučilišni prijediplomski studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje

OIB-82 Sveučilišni diplomski studij Ranoga i predškolskog odgoja i obrazovanja

OIB-86 Sveučilišni prijediplomski studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje, Slatina

OIB-92 Sveučilišni prijediplomski studij Edukacijska rehabilitacija


Plaćanje školarine može se izvršiti u poslovnicama Financijske agencije, Hrvatske pošte, banaka ili internet bankarstvom. Plaćanje je moguće izvršiti obročnom otplatom (od 1 od 6 rata) za kartice Zagrebačke banke i Privredne banke Zagreb. Karticama drugih banaka moguće je plaćanje jednokratno. Plaćanje u ratama vrši se na Fakultetu od 23. rujna 2024. do 27. rujna 2024. od 8 do 13 sati (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, upravna zgrada (Cara Hadrijana 10, 31000 Osijek).

*preporuka je da kandidati cijeli iznos školarine uplate na istoj uplatnici putem koje uplaćuju troškove upisa.

 

  • ispuniti sveučilišnu studentsku anketu http://anketa.unios.hr i potvrdu priložiti prilikom upisa
  • Molimo sve dokumente pripremiti s oblikom naziva: OIB_vrsta dokumenta (primjer:12345678901_školarina.pdf)
  • platiti iznos participacije školarine (prema ostvarenim ECTS bodovima zaključno s 30. rujna 2024. godine sukladno uputama koje ste dobili putem maila sa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) na račun Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, prema prethodno navedenim podatcima. U svrhu uplate navesti „ŠKOLARINA“.

 

  • Nakon što ispravno unesete podatke u upisni obrazac i uspješno predate prijavu, na e-mail adresu navedenu u obrascu primit ćete potvrdu s e-mail adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., koja će sadržavati kopiju svih unesenih podataka. Ako ne primite takvu poruku (provjerite mapu neželjene pošte), moguće je da obrazac niste ispravno ispunili, pa će biti potrebno ponoviti postupak unosa podataka i predaje prijave. U slučaju netočnih ili nepotpunih podataka u ovom obrascu, i učitanim dokumentima koji nisu izrađeni ili imenovani u skladu s navedenim primjerima i uputama, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti ima pravo prijavu smatrati nevažećom i pristupniku/ci odbiti pravo na upis.